Sommarhälsning från Blikstorp

Hej!

Den fart och glädje vi känt här på Sibab senaste åren håller i sig och vi är starkare än på länge. Vi fortsätter att se ljust på framtiden och märker tydligt av en positiv utveckling. Det finns många möjligheter att fortsätta utveckla dagens verksamhet och med anledning av det har vi valt att bilda en koncernstruktur. Det ger bättre möjligheter och tydlighet för framtida affärsutveckling. Sibab Interior AB ligger kvar som samma bolag men har nu en moder och 2st systerbolag.

Sibab Koncern


Att delta aktivt för att driva marknaden framåt på olika sätt är fortsatt viktigt för oss. I höst inviger vi vårt nya Innovationscenter. Vi renoverar en befintlig lokal i vår gamla fabrik här i Blikstorp där ska vi ta det cirkulära fokuset till nästa nivå och dessutom ska vi värna om relationer och glädje. Mer info om det efter sommaren men vi kan lova att detta kommer bli något branschen inte sett förut.

Vår vardag präglas av att hitta lösningar. Varje kundorder innebär en ny produktutveckling och en ny tillverkning som vi aldrig gjort förut. Vi tror att ni är många som inte har en aning om det bakomliggande arbete som görs till all inredning. Det fina färdiga resultat är oftast det enda som får uppmärksamhet och inte sällan kan det tolkas som att det är det enda viktiga. Men ska vi kunna leva mer hållbart kan vi inte nöja oss med att se ett färdigt resultat, vi behöver också bry oss mer om hur det blir till och vilka val vi bör göra för att påverka hållbarheten.
Vi vill visa er mer av det arbete vi gör som ni aldrig ser. Innan vi kan starta tillverkning i vår fabrik eller hos någon av våra leverantörer måste en hel del arbete göras och det arbetet bestämmer både tillverkningsprocessen, materialåtgång och hur det färdiga resultatet kommer bli. Det ska gå fort och vi har bara en chans att göra rätt. Se vår senaste film här.

Med full fart i seglen vill vi alla här på Sibab i Blikstorp önskar er en riktigt härlig sommar!!

Vi stänger nu för semester v.28-31.


Må gott, hälsningar
Tove Sventoft VD