Sibab 360 – En mötesplats för alla

Vi har sedan länge bestämt oss för att bidra till en förändring. Vi har höga ambitioner om en bättre morgondag med stort fokus på cirkulära inredningar och goda relationer där människan och naturen kan må bra länge.

Nu gör vi action.

Under hösten öppnar vi Sibab 360 – en tidigare övergiven lokal hos oss i Blikstorp som nu förvandlas till vår cirkulära arena. Den kommer drivas av Kristofer Jonsson som är en erfaren inredningsarkitekt med 18 års erfarenhet från White arkitekter där cirkulära inredningar och hållbarhetsfrågan vuxit sig allt större och större för honom. Nu vill han göra ännu mer action på ett djupare plan.

Inredningsstudio

Det här är en plats där idéer, skisser och koncept blir till hållbara interiörer. Vi behöver tightare samarbeten i tidiga skeden för att göra det enklare att beställa och tillverka mer hållbar inredning. Därför öppnar vi upp vår inredningsstudio för fler aktörer.

När Sibab är leverantör av specialinredningen är Inredningsstudion öppen för alla aktörer i projektet. Det betyder att kunden, arkitekten, valda materialleverantörer, montörer m.fl. kan använda sig av ytan för att mötas och jobba fram den bästa inredningen. Materialbiblioteket finns tillgängligt för att välja rätt material samtidigt som vi är nära produktionen och kan direkt stämma av om de kreativa idéerna fungerar i konstruktion, tillverkning och är ekonomiskt hållbara.

Sibab har numera egen inredningsarkitekt men samarbetar samtidigt med många andra externa arkitekter. Vi är öppna för olika lösningar beroende på hur kunden väljer att lägga upp projektet. Vi hittar lösningar efter behov och kan hålla i helheten eller bidra med mindre delar.

Vill du veta mer om hur vi kan lägga upp ditt projekt är du välkommen att höra av dig till Kristofer kristofer.jonsson@sibab.se eller 0502-188 31

Arena för branschutveckling

Det här är en arena för utveckling av vår egen bransch. Vi vill driva aktiviteter inom hållbarhet och implementering av cirkulära processer. Vi intresserade av samarbeten, föreläsningstillfällen och workshops som driver kunskapen framåt. Sibab 360 kommer bjuda in till utbildningar i bl.a. effektiv projektering av specialinredning, materialkunskap, vi kan nörda ner oss i skogsbruk eller kanske laminattillverkning. Oavsett ämne så ska vi driva kunskapen framåt för när vi lär oss mer om vår omvärld kan vi göra bättre saker.

Vill du samverka med oss för att sprida kunskap, driva dialoger och hitta nya vägar och sätt att arbeta på. Då är du välkommen att höra av dig till Kristofer kristofer.jonsson@sibab.se eller 0502-188 31

Hyr lokalen

Vi erbjuder en inspirerande och kreativ yta för alla typer av nätverkande och event. En yta bortom brus och buller med utsikt över ängarna och skogen. Boka arenan för era kick-off, workshops, konferenser, bolagsstämma, utbildningar eller seminarier hos oss. Ytan är framtidssäkrad med en stor skärm och väl fungerande hybridlösning för digitala sändningar/inspelningar. Här finns också ett utrustat kök där matlagning kan ske men det fungerar även väl med catering.

Pris för lokalhyra:
Halvdag (1 – 4 h) – 3 000:- ex. moms
Heldag (4 – 8 h) 5 000:- ex. moms
El, digital utrustning, köksanvändning ingår.
Lokalen tar 40-50 personer men fungerar lika bra för det mindre sällskapet.
Parkering med möjlighet att ladda bilen finns tillgängligt mot kostnad.

Vill du hyra lokalen hör av dig till Kristofer kristofer.jonsson@sibab.se eller 0502-188 31

Materialbibliotek

Vi vill göra det lätt att hitta och välja material och produkter med återvunnen råvara till din inredning. Därför sätter vi ihop ett materialbibliotek med material och produkter med återvunnen råvara från en mängd olika producenter i en stor materialbank. Inte enbart material vi kan producera av utan också andra material som behövs i en inredning som t.ex. gardiner och mattor. Målet är att börja öppna upp detta i november/december i år.

Här på Sibab 360 ska människor mötas, bra saker ska hända och på vägen ska vi ha kul. En arena för alla som vill bidra till en bättre morgondag.

För mer info eller vidare kontakt.

Kristofer Jonsson
Inredningsarkitekt, designer & skattletare
kristofer.jonsson@sibab.se
072-173 30 49 / 0502-188 31