Jobba hos oss

Kanske behöver vi just dig

Vi saknar viktiga deltagare till vårt team!


Maskinoperatör till Formatsåg

Vi söker en maskinoperatör till vår Formatsåg. Det är den första operationen i vår produktionsprocess och därmed en viktig position för att skapa ett bra upplägg för det fortsatta flödet. Jobbet innebär förutom själva sågmomentet; lagerhantering, en del digital administration (bl.a. Montior), systematiskt arbete och ha god förmåga att hålla ordning. Jobbet är även till viss del fysiskt krävande.

För att hitta din roll i vårt team och för att kunna bidra i vår vardag behöver du:
– Vara strukturerad och ordningsam trots en väldigt varierande tillverkning
– Kunna hantera siffror, mått och logik
– Kunna sköta och underhålla maskinen
– Meriterande med tidigare arbete som maskinoperatör

Tillträde till tjänsten: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt.

Skicka din ansökan eller fråga:
Tove Sventoft
tove.sventoft@sibab.se
0502-18830


Inredningssnickare i projektledarroll

Vi söker en inredningssnickare med god träkunskap som kan projektleda inredningstillverkning genom vår produktion. Du blir en viktig länk mellan sälj/konstruktion/beredning och produktionen. Även om du jobbar med att leda projekt genom tillverkningen så jobbar du också i produktionen, det är alltså en tjänst som innebär både kontor- och produktionsarbete. Därför är din hantverkskunskap viktig. Att du har kunskap om materialet trä och erfarenhet av trähantverk/inredningssnickeri är en förutsättning för att klara av dina arbetsuppgifter. I den här rollen behöver du vara lösningsorienterad och beslutsam. Du kommer behöva leda och instruera dina kollegor genom olika moment samtidigt som ni också jobbar sida vid sida.


För att hitta din roll i vårt team och för att kunna bidra i vår vardag behöver du:
– Vara driven, beslutsam och lösningsorienterad.
– Ha god träkunskap och erfarenhet från trähantverk/inredningssnickeri.
– Vara en stark ledare med ett stort mått av ödmjukhet.
– En fördel om du har datavana och dessutom jobbat i produktionsledningssystem
som t.ex. Monitor. Vi använder oss av Monitor G5.

Sibab Interior som arbetsplats

Sibab Interior ger en stimulerande arbetsplats med möjligheter att bidra till en bättre morgondag. Ett inredningssnickeri på landsbygden som skapar inredning till miljöer i framkant. Här får du vara med och skapa inredning på ett medvetet sätt, en inredning att känna sig stolt över. En blandning av digital teknik och ett gediget hantverk där det ena inte utesluter det andra. Vi lägger stor vikt vid hur våra medarbetare har det på arbetsplatsen. Utbildning, trivsel och glädje är viktiga värden hos oss. Vi jobbar aktivt för att uppmuntra en god hälsa såväl på jobbet som i det privata. Vi är ett riktigt bra gäng av medarbetare, i dagsläget 19 st. Många är erfarna och har varit här länge medan andra kommit in med ny energi och nytt tänkande. Vad alla har gemensamt är kompetens, noggrannhet och lojalitet. Så har vi, i alla fall för det mesta, kul tillsammans!

Ansök senast 8 oktober.

Tillträde till tjänsten: Under hösten 2021, enligt överenskommelse

Skicka din ansökan eller fråga:
Tove Sventoft
tove.sventoft@sibab.se
0502-18830


Sibab Interior ger en stimulerande arbetsplats med möjligheter att bidra till en bättre morgondag. Ett inredningssnickeri på landsbygden som skapar inredning till miljöer i framkant. Här får du vara med och skapa inredning på ett medvetet sätt, en inredning att känna sig stolt över. En blandning av digital teknik och ett gediget hantverk där det ena inte utesluter det andra. Vi lägger stor vikt vid hur våra medarbetare har det på arbetsplatsen. Utbildning, trivsel och glädje är viktiga värden hos oss. Vi jobbar aktivt för att uppmuntra en god hälsa såväl på jobbet som i det privata.

Jobba_på_Sibab

För att försöka ge dig en bild av vad du kan jobba med hos oss så radar vi upp några arbeten här; inredningssnickare/möbelsnickare, CNC/maskin-operatör, ytbehandlare, sälj & projektledning, konstruktion & beredning, arbetsmiljö och logistik. På Sibab jobbar fokuserade, professionella och driftiga medarbetare.

Vill du jobba med inredning och hantverk i fokus med ett engagerat och serviceinriktat team så kanske just du passar hos oss på Sibab. Även om vi inte har specifika tjänster ute är du alltid välkommen att skicka in en ansökan till oss. Vi håller hela tiden ögonen öppna för passande kompetenser och inte minst passande personer.

Välkommen med din intresseansökan till Tove Sventoft, operativ ledare.
Skriv lite om dig själv, vad dina erfarenhet och framtidstankar om ditt arbete är.
Kontakt: tove.sventoft@sibab.se eller 0502-18834