Jobba hos oss

Kanske behöver vi just dig

Sibab Interior ger en stimulerande arbetsplats med möjligheter att bidra till en bättre morgondag. Ett snickeri på landsbygden som skapar inredning till miljöer i framkant. Här får du vara med och skapa inredning på ett medvetet sätt, en inredning att känna sig stolt över. En blandning av digital teknik och ett gediget hantverk där det ena inte utesluter det andra. Vi lägger stor vikt vid hur våra medarbetare har det på arbetsplatsen. Utbildning, trivsel och glädje är viktiga värden hos oss. Vi jobbar aktivt för att uppmuntra en god hälsa såväl på jobbet som i det privata.

Jobba_på_Sibab

För att försöka ge dig en bild av vad du kan jobba med hos oss så radar vi upp några arbeten här; inredningssnickare/möbelsnickare, CNC/maskin-operatör, ytbehandlare, sälj & projektledning, konstruktion & beredning, arbetsmiljö och logistik. På Sibab jobbar fokuserade, professionella och driftiga medarbetare.

Vill du jobba med inredning och hantverk i fokus med ett engagerat och serviceinriktat team så kanske just du passar hos oss på Sibab. Även om vi inte har specifika tjänster ute är du alltid välkommen att skicka in en ansökan till oss. Vi håller hela tiden ögonen öppna för passande kompetenser och inte minst passande personer.

Välkommen med din intresseansökan till Tove Sventoft, operativ ledare.
Skriv lite om dig själv, vad dina erfarenhet och framtidstankar om ditt arbete är.
Kontakt: tove.sventoft@sibab.se eller 0502-18834


Just nu har vi inga specifka tjänster ute men skicka gärna en intresseansökan.