Sibab på Stockholm Design Week!

Den här veckan är det Stockholm Furniture fair och Stockholm Design Week. Branschen är samlad och vi är också på plats. Men precis som man hör på namnet är det Möbelmässa och vår del av branschen är inte lika utbredd och uttalad som möbelproduktionen är. Vi är på plats den här veckan för att nätverka och prata Specialinredning.

Exempel på vad en möbel är och vad en specialinredning är.

Vi är med på Svenskt träs “Talk” på stora scenen – 7/2 kl. 15:00-16:00 i Victoriahallen på mässan angående den gemensamma färdplanen branschen tagit fram för att kunna använda svenskt trä i möbel- & inredningsproduktion vilket i stort sett inte alls görs idag då det saknas producent- & leverantörskedjor.

Svenskt trähttps://www.svenskttra.se/om-oss/events/2023/2/stockholm-design-week-2023/

Vi medverkar på Sajklas event Öppen Scen. Där kommer Tove prata om att produktutvecklingsprocessen inom specialsnickeri som det görs idag kan vara ett hinder för att jobba med ännu mer hållbar inredning. Kristofer kommer prata om det fina i att ta hand om det gamla, det som redan finns.

Sajklahttps://sajkla.se/

Förutom detta så finns vi; Tove (VD), Joakim (Kund/Projekt), Kristofer (Inredningsarkitekt) och David (Kund/produktspecialist), på plats tisdag-torsdag för att träffa många härliga kollegor, kunder, leverantörer, arkitekter med fler och fylla oss med energi och kunskap om hur vi kan samarbeta ännu bättre i projekten.

Inredningssnickeri med Inredningsarkitekt