Prisregn

Årets VD 2022 & Årets Industripris Skaraborg 2022

Under november fick vi två fina utmärkelser som vi är otroligt tacksamma och stolta över. Det är också något vi är ovana vid. Vi tänker ofta att det vi gör inte är något speciellt. Men ju mer vi möter omvärlden desto mer märker vi att vi är viktiga. Vi är viktiga för att vi tillverkar inredning som omvärlden behöver. Men vi är också viktiga för att vi vilar på en värdegrund som bygger på transparens, mänskligt välmående och ett långsiktigt tänk. Vi vill nå igenom bruset där pengarna ska tjänas här och nu och alla skyndar fortare och fortare i kortsiktigheten och istället jobba för att inredningen vi tillverkar och människorna vi jobbar med ska hålla länge och det vi gör ska kännas bra. Därför känns de här priserna och dess motiveringar så otroligt värdefulla när vi på riktigt vill bidra till en bättre morgondag.
Stort tack!
Mvh Tove Sventoft, VD

Årets VD 2022
Årets VD 2022

10 november fick jag ta emot pris av Motivation.se för “Årets VD 2022” i kategorin små företag med motiveringen:

Årets VD för små företag har visat att man genom ett engagerat och målmedvetet ledarskap kan vända en negativ utveckling till blomstrande resultat. Trots svåra utmaningar och hård konkurrens har pristagaren lyckats uppnå en god lönsamhet och samtidigt stärka motivationen och trivseln bland medarbetarna.
Pristagaren beskrivs som en tillåtande och tydlig ledare med en god förmåga att se den enskilda individen, men också att se verksamheten i dess helhet och tänka flera steg framåt.
Årets VD för små företag har en stor passion för cirkulär ekonomi och vill förbättra samhället genom att göra sin bransch mer hållbar och samtidigt vara en god förebild som leder och utvecklar en positiv arbetsplats.

Årets Industripris Skaraborg 2022

17 november fick vi ta emot av pris av IDC West Sweden för “Årets industripris Skaraborg” med motiveringen:

“Årets vinnare är det värderingsstyrda företaget som gör nytt, vill mer, och bidrar till en bättre morgondag!
Genom att bana väg för sina kunder och hela sin bransch, svarar de upp mot både dagens och framtidens behov på ett imponerande sätt. Med insikt och beslutsamhet kring att det som var rätt igår inte nödvändigtvis är rätt imorgon, och en nyfikenhet och ett mod att gå sin egen väg, är de ett föredöme när det gäller omställning för en hållbar industri.
De har höga ambitioner och gör dagligen aktiva val för att skapa cirkulära produkter, goda relationer och ett mer hållbart samhälle för kommande generationer. De förbättrar löpande sin produktion genom automation, effektivisering och lean och värnar samtidigt hantverket i den betydelsefulla bransch de verkar inom.
Med hjärtat i bygden har de förmågan att utnyttja den fulla kraften i varje medarbetare. De präglas av en kommunikativ och transparent företagskultur och leder med värme engagerade och kompetenta människor.
Här är innovation, samverkan och lärande integrerat i verksamhetens alla delar, förankrat i en tydlig strategisk riktning och vision.”