Inredning hotellrum
H

Quality Hotel Match

Hotellinredning

Till detta hotell på tändsticksområdet i Jönköping har vi tillverkat, levererat och monterat den fasta inredningen till både rummen och de publika ytorna i samarbete med andra företag.

Mer info

Till de 229 rummen har vi tillverkat sänggavlar, garderober, skrivbord och sängbord. Vi lade stor vikt vid att planera artiklarna och materialflödet vilket gjorde att vi klarade produktion och montaget på ca 5-6 veckor.

De publika ytorna består av 3 områden dit vi levererat inredning; Receptionen, Konferensen samt Restaurangen. Vi har som alltid en rad olika medleverantörer för att genomföra ett sådant här projekt av t.ex. metall, sten och stoppade produkter. Det hade vi även här och då lägger vi stor vikt vid att samarbeta med företag som ligger nära och där vi har ett bra samarbete. Till detta hotellet har vi levererat bl.a. receptionsdiskar, väggpaneler, buffébänkar, väggfasta soffor, bar och öppet kök. Vi har även tillverkat handfatsväggar.

Detta projektet visade verkligen prov på ett bra samarbete och bra dialoger mellan de olika aktörerna. Den goda stämningen och samarbetsviljan var en avgörande faktor för ett väl genomfört projekt.

Antal rum

229

Tygåtgång sänggavlar

775 m2

Antal garderobsdelar

2851

Bilder & Filmer

Fler kundcase