Brasserie Astoria

Under hösten 2020 har vi tillverkat inredning till Frantzén Groups nya restaurang Brasserie Astoria på Nybrogatan i Stockholm. Det är en magnifik restaurang som slår upp portarna den 15 mars och vi är oerhört glada och tacksamma över att vi fått leverera inredning med krav på så hög känsla för kvalitet och detaljer.

Foto: Frantzén Group

Vi har tillverkat all fast inredning så som barer, arrangéer (skåp och buffér), soffor, väggpaneler, hovmästarpulpeter, speglar, träinklädnad av spiraltrappa, m.m. Det är som sagt en magnifik restaurang och man bländas av det fina slutresultatet. Bakom det ligger ett oerhört stort engagemang och väldigt många arbetstimmar hos oss på Sibab och på plats på restaurangen där våra montörer gjort en riktigt starkt arbete.

Foto: Sibab Interior

Joakim har varit ansvarig för kontakt med kunden och alla inblandade i projektet. Han har projektlett alla önskemål med styrning mot vår fabrik och våra montörer på plats. Han sammanfattar det här projektet som det mest krävande och utmanande men samtidigt som det mest givande och roligaste någonsin.

Bakom kulisserna har en hel styrka arbetat för fullt med detta. Johan har varit intern projektledare av den här inredningen i vår fabrik och säger själv att det har varit ett fokuserat arbete där varje moment krävt tålamod, hantverkskunskap och en hel del tankeverksamhet. Materialen har varit en fröjd att arbeta med och här har hantverket och detaljerna verkligen stått i fokus. När det handlar om en så här stor inredning som på så många sätt sitter samman är varenda liten detalj viktig för att få allt att stämma i slutändan.

Genom hela processen har alla på Sibab varit engagerade och inblandade på något sätt. Det är en gedigen inredning som är tillverkad för att kunna hålla i många år.

Att tillverka inredning är verkligen en fantastisk process. Att från skisser och en offert sedan få se hur allt växer fram. Konstruktionsritningar vi skapar ligger till grund för hela tillverkningen och redan här är detaljerna viktiga. Vi bygger upp varenda produkt från grunden där en stomme alltid är det första steget. Stommarna byggs sedan på med funktioner och vackra material.

Till slut når vi ett slutresultat i fabriken men det är först när vi ser det monterat på plats det är färdigt och vi på riktigt förstår vad det är vi har tillverkat och då ställer vi oss frågan: Har vi verkligen gjort det där?

Foto: Frantzén Group

Boka bord här och se vår inredning i verkligheten

Stort tack för uppdraget och stort tack till alla människor som arbetat genom detta projektet!

Alla på Sibab och våra leverantörer
Paragonse bygg
Arcona
Humlegården
Frantzén Group
Vimini
Joyn Studio
Paloma design studio
Perfecta storkök